Συνεχίζονται οι ξαφνικοί θάνατοι: 48χρονος πατέρας πέθανε ενώ είχε πάει διακοπές στα Τρίκαλα (φώτο)

Κατέρρευσε, πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς

Συνεχίζονται οι ξαφνικοί θάνατοι: 48χρονος πατέρας πέθανε ενώ είχε πάει διακοπές στα Τρίκαλα (φώτο)

Δεν έχουν «τέλος» οι ξαφνικοί θάνατοι εμβολιασμένων που σημειώνονται στη χώρα μας, καθώς το πρωί της Παρασκευής, καταγράφηκε ακόμη μία απώλεια ενός 48χρονου συνανθρώπου μας, στο μικρό Γενέσι στα Τρίκαλα, αυξάνοντας δραματικά τη λίστα.

Αξίζει να τονισθεί πως οι αιφνίδιοι θάνατοι έχουν πλήξει και το Πολεμικό Ναυτικό της χώρας με τελευταίο θύμα έναν αντιπλοίαρχο με μεγάλη θητεία σε πολεμικά πλοία ο οποίος εντελώς ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του και εν συνεχεία μεταφέρθηκε Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας όπου διαπιστώθηκε απλά ο θάνατος του.

Παράλληλα, και το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας θρηνεί, καθώς «έφυγε» εντελώς ξαφνικά από τη ζωή ένας 46χρονος αστυνομικός της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 48χρονος Ματθαίος Γεωργούλας που άφησε την τελευταία του πνοή στα Τρίκαλα ήταν πατέρας ενός παιδιού, ο οποίος ζούσε και εργαζόταν στη Γερμανία με την οικογένειά του, και είχε έρθει για να περάσει μερικές μέρες ξεκούρασης στο χωριό του.

Ξυπνώντας το πρωί της Παρασκευής ένιωσε αδιαθεσία και λίγα λεπτά αργότερα κατέρρευσε, πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάτοικοι του χωριού με αφορμή το τραγικό περιστατικό επισημαίνουν την αναγκαιότητα εγκατάστασης και στο χωριό τους ενός απινιδωτή που θα μπορούσε να φανεί σωτήριος στη συγκεκριμένη, αλλά και σε άλλες περιπτώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.