ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τέσσερις Ισραηλινοί νεκροί από πυρά Παλαιστίνιων ενόπλων

Ένας από τους δράστες «εξουδετερώθηκε», ο δεύτερος αναζητάται

Τέσσερις Ισραηλινοί νεκροί από πυρά Παλαιστίνιων ενόπλων

Τουλάχιστον τέσσερις Ισραηλινοί σκοτώθηκαν και άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν σε περιστατικό με πυροβολισμούς κοντά σε έναν εβραϊκό οικισμό στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, ανέφεραν ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας.

Ένας τραυματίας είναι σοβαρά και άλλοι έχουν ελαφρύτερα τραύματα.

Σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό οι δράστες, που ήταν Παλαιστίνιοι, άνοιξαν πυρ μέσα σε εστιατόριο κοντά σε βενζινάδικο κοντά στον οικισμό Ελί, στην βόρεια Δυτική Όχθη. Εκεί σκότωσαν τρεις ανθρώπους ενώ δολοφόνησαν και έναν τέταρτο καθώς έφευγαν, αναφέρει η Haaretz.

Ένας από τους δράστες «εξουδετερώθηκε» ανέφεραν οι ισραηλινές αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες τον πυροβόλησαν πολίτες.

Η Magen David Adom, το αντίστοιχο του Ερυθρού Σταυρού στο Ισραήλ, τόνισε ότι τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν επί τόπου.

Οι δυνάμεις ασφαλείας αναζητούν έναν δεύτερο φερόμενο ως δράστη, μετέδωσε το ισραηλινό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 12.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά την επίθεση η Χαμάς εκθείασε τις πράξεις του δράστη, αλλά δεν ανέλαβε την ευθύνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.