ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Θα παραδεχτεί την ενοχή του ο γνωστός δικηγόρος Απόστολος Λύτρας ενώπιον των δικαστικών αρχών για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του!

Οι δικηγόροι του αναμένεται να προτείνουν στην ανακρίτρια να συμπεριληφθεί και σε προγράμματα συμβουλευτικής

Θα παραδεχτεί την ενοχή του ο γνωστός δικηγόρος Απόστολος Λύτρας ενώπιον των δικαστικών αρχών για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του!

Ο 52χρονος γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας απολογείται αυτή την στιγμή για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης βλάβης σε βάρος της 37χρονης συζύγου του, επίσης δικηγόρου,

Το ζευγάρι μετά από δείπνο σε εστιατόριο των νοτίων προαστίων επέστρεφε στο σπίτι του στα Βριλήσσια. Οι διαιαπληκτισμοί ξεκίνησαν ενώ βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο με τον γνωστό ποινικολόγο να βρίσκεται στη θέση του οδηγού και δίπλα του να κάθεται το μετέπειτα θύμα του. 

Αφορμή για τον καβγά του ζευγαριού στάθηκε η ενασχόληση της συζύγου του με το κινητό της τηλέφωνο και η αποστολή μηνυμάτων τα οποία ο ποινικολόγος θεώρησε «ύποπτα».

Αμέσως, τα αίματα άναψαν με τον δικηγόρο να επιτίθεται και να χτυπά τη σύντροφό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 52χρονος ποινικολόγος αναμένεται ενώπιον της ανακρίτριας να αλλάξει τους αρχικούς του ισχυρισμούς στους αστυνομικούς και στην απολογία του να παραδεχτεί ότι βιοπράγησε εναντίον της συζύγου του.

Μάλιστα, οι δικηγόροι του αναμένεται να προτείνουν στην ανακρίτρια να συμπεριληφθεί και σε προγράμματα συμβουλευτικής, ενώ ως μάρτυρας στην υπόθεση θα καταθέσει και ο δικηγόρος Σπύρος Δημητρίου.

Η 18η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση μετέβη η ίδια χθες το βράδυ στο σπίτι του θύματος, προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά την κατάσταση της 37χρονης γυναίκας.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν και τα δύο όπλα που είχε ο δικηγόρος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί ότι και η πρώην σύζυγος του δικηγόρου φέρεται πως τον έχει καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία, τον Οκτώβριο του 2017.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.