ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θάνατος υποδιευθύντριας των φυλακών Μαλανδρίνου: Οι Αρχές εξετάζουν δολιοφθορά στο όχημά της

Είχε πεθάνει σε τροχαίο και άλλος στέλεχος των φυλακών Μαλανδρίνου

Θάνατος υποδιευθύντριας των φυλακών Μαλανδρίνου: Οι Αρχές εξετάζουν δολιοφθορά στο όχημά της

«Πέπλο μυστηρίου» επικρατεί στην υπόθεση θανάτου της υποδιευθύντριας των φυλακών Μαλανδρίνου, που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Εθνική οδό Ιτέας-Αντιρρίου, στην Φωκίδα, καθώς οι Αρχές ερευνούν την περίπτωση δολιοφθοράς στο όχημά της.

Ειδικότερα, το αυτοκίνητο της γυναίκας βρέθηκε σε γκρεμό, την ώρα που η υποδιευθύντρια κατευθυνόταν προς το σπίτι της και βρισκόταν στο 77ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αντιρρίου-Ιτέας, χάνει για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο τον έλεγχο του οχήματος, χωρίς να υπάρξει κάποιος φρενάρισμα στον δρόμο, και πέφτει σε γκρεμό βάθους 8 μέτρων, όπου εκεί χτύπησε σε ένα τσιμεντένιο οικοδόμημα, το οποίο υπάρχει για να στηρίζει την γέφυρα στο σημείο.

Είχε πεθάνει σε τροχαίο και άλλος στέλεχος των φυλακών Μαλανδρίνου

Οπως αναφέρουν πληροφορίες, όταν έφτασαν οι Πυροσβέστες η γυναίκα ήταν ήδη νεκρή.

Το δυστύχημα σήμανε συναγερμό στις Αρχές, γιατί ήταν ο δεύτερος θάνατος με τον ίδιο τρόπο, στελέχους -του διευθυντή τότε- των φυλακών Μαλανδρίνου, τον Ιανουάριου του 2017.

Οι Αρχές περιμένουν την έκθεση των πραγματογνωμόνων για το τροχαίο δυστύχημα

Τέλος, οι Αρχές περιμένουν την πραγματογνωμοσύνη στο αυτοκίνητο, σχετικά με το εάν λειτουργούσαν όλα τα όργανα σωστά ή αν τυχόν είχε προκληθεί κάποια δολιοφθορά στο όχημα, ενώ έχει παραγγελθεί νεκροψία νεκροτομή, που αναμένεται να φωτίσει τα αίτια του θανάτου της άτυχης γυναίκας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.