ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Θεσ/νίκη: Συνελήφθη 34χρονος οδηγός που μπήκε ανάποδα σε μονόδρομο, προσέκρουσε σε άλλο όχημα κι έφυγε πεζός

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης

Θεσ/νίκη: Συνελήφθη 34χρονος οδηγός που μπήκε ανάποδα σε μονόδρομο, προσέκρουσε σε άλλο όχημα κι έφυγε πεζός

Στη σύλληψη ενός 34χρονου μεθυσμένου οδηγού προχώρησαν οι Αρχές στη Θεσσαλονίκη, καθώς το βράδυ των Χριστουγέννων μπήκε ανάποδα σε μονόδρομο, έπεσε πάνω σε άλλο όχημα κι εγκατέλειψε το σημείο του ατυχήματος πεζός.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 34χρονος κινούνταν επί της εξόδου της Περιφερειακής Οδού, με κατεύθυνση από οδό Διαγόρα προς Περιφερειακή Οδό (αντίθετα στο μονόδρομο).

Λίγη ώρα αργότερα ο άνδρας συνελήφθη. Υποβλήθηκε σε αλκοτέστ το οποίο βγήκε θετικό.

Σημειώνεται πως από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά τόσο ο 34χρονος όσο και οι 2 επιβάτες του άλλου ΙΧ.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης:

Η άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης οδήγησε στην αυτόφωρη σύλληψη 34χρονου ημεδαπού ο οποίος βραδινές ώρες χθες (25-12-2022) ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα εγκαταλείποντας τον τόπο του ατυχήματος.

Ειδικότερα, ο 34χρονος, ως οδηγός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, κινούμενος επί της εξόδου της Περιφερειακής Οδού, με κατεύθυνση από οδό Διαγόρα προς Περιφερειακή Οδό (αντίθετα στο μονόδρομο), συγκρούστηκε με έτερο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 35χρονος. Ο 34χρονος στη συνέχεια εγκατέλειψε πεζός τον τόπο του ατυχήματος χωρίς να προβεί στις απαραίτητες από το νόμο ενέργειες, πλην όμως εντοπίστηκε και συνελήφθη σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο ελαφρύς τραυματισμός αμφότερων των οδηγών καθώς και συνεπιβάτιδας του ενός οχήματος οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε εφημερεύοντα Νοσοκομεία της πόλης.

Μετά το πέρας ιατρικών εξετάσεων, ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, όπου διενεργήθηκε έλεγχος για τον προσδιορισμό ποσότητας αλκοόλης με θετικό αποτέλεσμα.

Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.