ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Θεσ/νίκη: Απανθρακωμένη μέσα σε εγκαταλελειμμένη οικοδομή εντοπίστηκε η 31χρονη που αγνοούνταν (upd)

Φέρεται να αυτοπυρπολήθηκε και να πήδηξε στο κενό

Θεσ/νίκη: Απανθρακωμένη μέσα σε εγκαταλελειμμένη οικοδομή εντοπίστηκε η 31χρονη που αγνοούνταν (upd)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 21:16) Απανθρακωμένη σε μια εγκαταλελειμμένη οικοδομή στον Γαλαρινό της Χαλκιδικής εντοπίστηκε το βράδυ της Δευτέρας η 31χρονη Μαριάννα που αναζητούνταν από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Μάλιστα, ένα από τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. είναι η γυναίκα να αυτοπυρπολήθηκε και έπειτα να πήδηξε στο κενό.

Το άψυχο σώμα της 30χρονης Μαριάννας που είχε εξαφανιστεί από την Παρασκευή (18/11) ανακάλυψαν απανθρακωμένο μέλη του ΟΦΚΑΘ που είχαν πάρει μέρος στις έρευνες για τον εντοπισμό της από το βράδυ της Κυριακής. χαλκιδική, εξαφανιση, 30χρονη νεκρή

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένη οικοδομή στο χωριό Γαλαρινό Χαλκιδικής, δίπλα στο σπίτι της φίλης της όπου φιλοξενούνταν το προηγούμενο διάστημα. χαλκιδικη, εξαφανιση, νεκρη, 30χρονη

Ένα από τα σενάρια που εξετάζεται είναι να έβαλε φωτιά στο σώμα της και στη συνέχεια να πήδηξε από μεγάλο ύψος στο κενό, ωστόσο η αστυνομία έχει αποκλείσει τον χώρο και συνεχίζει να έρευνα όλα τα ενδεχόμενα.

Όπως είχε αναφέρει νωρίτερα η αδελφή της, η 31χρονη «άφησε όλα τα πράγματά της στο σπίτι και πήρε μαζί της μόνο το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο είναι κλειστό. Η αδελφή μου έμενε στη Θεσσαλονίκη επτά χρόνια, αλλά δεν νομίζω να έφυγε για να μείνει εκεί χωρίς να έχει δώσει σημεία ζωής. Κάνεις δε γνωρίζει πού μπορεί να πήγε», είχε πει.

Στο σημείο κατέφθασαν δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας όπου και προχώρησαν στον αποκλεισμό του σημείου. Υπενθυμίζεται ότι η 31χρονη σταμάτησε να δίνει σημάδια ζωής από την περασμένη Παρασκευή, όταν έφυγε από το σπίτι της φίλης της αφήνοντας ένα σημείωμα πίσω στο οποίο εξηγούσε τους λόγους της εξαφάνισης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αρχές από την πρώτη στιγμή «κύκλωσαν» το σενάριο ερωτικής απογοήτευσης, καθώς στο σημείωμα αναφέρεται σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, κατά το οποίο το προηγούμενο διάστημα η 31χρονη φέρεται να είχε αναπτύξει προσωπική σχέση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.