ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 50χρονο οδηγό βυτιοφόρου που έκλεβε καύσιμα και μετά τα πωλούσε

Παρέδιδε μικρότερες ποσότητες

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 50χρονο οδηγό βυτιοφόρου που έκλεβε καύσιμα και μετά τα πωλούσε

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται ένας 50χρονος οδηγός βυτιοφόρου, ο οποίος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη κατηγορούμενος για κλοπή καυσίμων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο κατηγορούμενος οδηγός «φόρτωνε» κανονικά τα καύσιμα από τα διυλιστήρια του Καλοχωρίου, αλλά παρέδιδε μικρότερες ποσότητες.

Είχε προηγηθεί σχετική καταγγελία στην Αστυνομία για τη φερόμενη δράση του, οπότε τέθηκε υπό παρακολούθηση.

Ύστερα από αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί, προέκυψε ότι μετά τον ανεφοδιασμό καυσίμων από το διυλιστήρια παρέκκλινε του δρομολογίου του, μεταβαίνοντας σε συνεργείο στην περιοχή της Νεοχωρούδας, με σκοπό την πώληση καυσίμων που είχε αφαιρέσει προηγουμένως παράνομα.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας, κατά την αποχώρησή του από το σημείο, ο 50χρονος δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών και τελικά ακινητοποιήθηκε στην Εγνατία Οδό.

Από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι είχε μεταβεί άλλες πέντε φορές στο παραπάνω συνεργείο όπου παρέδωσε σε 60χρονο, έναντι αμοιβής 50 ευρώ, καύσιμα που είχε αφαιρέσει από το βυτίο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.