ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε τρεις Ρομά για την αιματηρή συμπλοκή στα Διαβατά

Από το αιματηρό επεισόδιο ένα 8χρονο κορίτσι νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην παιδοχειρουργική του Παπαγεωργίου

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε τρεις Ρομά για την αιματηρή συμπλοκή στα Διαβατά

Η Ελληνική Αστυνομία, πέρασε χειροπέδες σε τρία άτομα για το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, χθες, Κυριακή, όπου τραυματίστηκαν δύο άτομα.

Συγκεκριμένα, για το αιματηρό επεισόδιο με τους πυροβολισμούς, που σημειώθηκε χθες, το βράδυ της Κυριακής, στη Θεσσαλονίκη, συνελήφθησαν τρεις άνδρας, όλοι Ρομά, 21, 24 και 32 χρονών.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο 24χρονος είχε τραυματιστεί από το περιστατικό και είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, ενώ στη συνέχεια οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. τον συνέλαβαν.

Οι τρεις συλληφθέντες θα μεταφερθούν στον εισαγγελέα.

Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ο 40χρονος στη Θεσσαλονίκη

Τέλος, από το αιματηρό επεισόδιο, ένα κορίτσι οκτώ ετών νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην παιδοχειρουργική κλινική του Παπαγεωργίου, ενώ ένας 40χρονος άνδρας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση και βρίσκεται διασωληνωμένος, στο ίδιο νοσοκομείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.