ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θήβα: Συνελήφθη 26χρονος που εξορμούσε από την Αττική για να διακινεί κοκαΐνη (φώτο)

Όσα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κατά τη διάρκεια έρευνας στο σπίτι του

Θήβα: Συνελήφθη 26χρονος που εξορμούσε από την Αττική για να διακινεί κοκαΐνη (φώτο)

Βήμα προς βήμα ακολουθούσαν τα δρομολόγια ενός νεαρού Έλληνα που είχαν πληροφορίες ότι διακινούσε συστηματικά κοκαΐνη στη Θήβα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και, όταν εντόπισαν το ορμητήριό του σε περιοχή της Αττικής, έκαναν έφοδο μαζί με άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής.

Οι πληροφορίες των αστυνομικών για την παράνομη δραστηριότητα του 26χρονου επαληθεύτηκαν καθώς, κατά την διάρκεια της επιχείρησης που εκτελέστηκε το πρωί της Πέμπτης, βρέθηκαν στο σπίτι του τέσσερις συσκευασίες οι οποίες περιείχαν κοκαΐνη συνολικού βάρους 142 γραμμαρίων, μια ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα κοκαΐνης, ένα ψαλίδι και κενά νάιλον σακουλάκια για την συσκευασία των ναρκωτικών.

Thiva-kokaini
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 26χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ το κινητό του τηλέφωνο κατασχέθηκε και ζητήθηκε άρση απορρήτου επικοινωνιών στο πλαίσιο της προανάκρισης που συνεχίζει η Ασφάλεια Θηβών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.