ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θρίλερ με τη δολοφονία της 68χρονης στην Καβάλα: Υπέστη ρήξη σπλήνας, διάτρηση πνευμόνων και είχε σπασμένα πλευρά

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών δύο ύποπτοι - «Πρέπει να βρεθεί αυτός που την σκότωσε στο ξύλο»

Θρίλερ με τη δολοφονία της 68χρονης στην Καβάλα: Υπέστη ρήξη σπλήνας, διάτρηση πνευμόνων και είχε σπασμένα πλευρά

Σε θρίλερ εξελίσσεται η δολοφονία της 68χρονης κτηνοτρόφου που βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της Παρασκευής 2 Ιουνίου, κοντά στο ποιμνιοστάσιό της στο Ποδοχώρι του δήμου Παγγαίου, δυτικά της Καβάλας.

Ο αδερφός της γυναίκας, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του τόνισε πως: «Πρέπει να βρεθεί αυτός που την σκότωσε στο ξύλο».

Ο ίδιος τόνισε ότι η αδερφή του δέχθηκε «πολλά και δυνατά χτυπήματα σε πολλά σημεία του σώματος», ενώ από την ιατροδικαστική υπηρεσία τους ενημέρωσαν ότι υπέστη, μεταξύ άλλων, ρήξη σπλήνας, διάτρηση πνευμόνων και είχε σπασμένα πλευρά.

«Ήταν δυνατός ξυλοδαρμός και είναι ξεκάθαρο ότι κάποιος δολοφόνησε την αδελφή μου. Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη και δεν θα πρέπει να προδικάζουμε καταστάσεις», αναφέρει ο αδελφός του θύματος, τονίζοντας ότι η η 68χρονη ήταν μια ήσυχη γυναίκα που δεν είχε προσωπικά προβλήματα με κανέναν.

Υπενθυμίζεται ότι, από την νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σορό της άτυχης γυναίκας, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της, προέκυψε ότι έφερε εκτεταμένες εσωτερικές κακώσεις και η αστυνομία αναζητά τον άνθρωπο που της αφαίρεσε τη ζωή.

Σύμφωνα τις ίδιες πληροφορίες, μετά τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, οι Αρχές έχουν βάλει στο κάδρο των ερευνών και συλλέγουν καταθέσεις από πρόσωπα που βρίσκονται στο οικογενειακό περιβάλλον του θύματος.

Σημειώνεται ότι, μέχρι στιγμής, οι έρευνες των αστυνομικών αρχών έχουν επικεντρωθεί σε πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντος της νεκρής γυναίκας προκειμένου να βρεθεί ο δράστης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.