ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θρίλερ με το ναυάγιο στο Χονγκ Κονγκ: Φόβοι για 27 νεκρούς – Σοκάρουν τα βίντεο

Το σκάφος Doomed Fujing υπενθυμίζεται ότι βυθίστηκε περίπου 186 μίλια νότια από τις ακτές του Χονγκ Κονγκ

Θρίλερ με το ναυάγιο στο Χονγκ Κονγκ: Φόβοι για 27 νεκρούς – Σοκάρουν τα βίντεο

Σε εξέλιξη είναι το θρίλερ στο Χονγκ Κονγκ με την αβεβαιότητα για τις ζωές δεκάδων ανθρώπων που βρίσκονταν στο πλοίο, το οποίο κόπηκε στη μέση και βυθίστηκε, να μεγαλώνει ώρα με την ώρα.

Εκτιμάται, μάλιστα, ότι τα θύματα μπορεί να ανέρχονται σε πάνω από 20, ενώ μέχρι στιγμής έχουν διασωθεί μόνο τρία μέλη του πληρώματος.

Τα πλάνα από τη δραματική στιγμή κάνουν τον γύρο του κόσμου και συγκλονίζουν καθώς αποτυπώνεται το μέγεθος της κακοκαιρίας που πλήττει την Κίνα.

Στο έλεος της πρώτης τροπικής καταιγίδας του χρόνου βρίσκεται η χώρα, με την ανησυχία να είναι – αν μη τι άλλλο – έκδηλη λόγω των σφοδρών πλημμυρών που σαρώνουν τα πάντα στο πέρασμά τους.

Το έργο των διασωστών είναι τιτάνιο, ενώ με κομμένη την ανάσα αναμενόνται νέα για εκείνους αγνοούνται.

Βίντεο και εικόνες που κυκλοφορούν από την περιοχή της νότιας Κίνας δείχνουν ελικόπτερα να επιχειρούν στο σημείο, ενώ τα ισχυρά κύμα χτυπούν το πλοίο.

Οι κινεζικές αρχές μιλούν για «τεράστιο αριθμό αγνοουμένων», με τους συγγενείς των ανθρώπων που επέβαιναν στο πλοίο να βιώνουνε φιαλτικές στιγμές αγωνίας.

Το σκάφος Doomed Fujing υπενθυμίζεται ότι βυθίστηκε περίπου 186 μίλια νότια από τις ακτές του Χονγκ Κονγκ.

Σημειώνεται ότι ο τυφώνας Τσάμπα είναι ο πρώτος που πλήττει την Κίνα αυτή τη χρονιά, με σφοδρές καταιγίδες και πλημμύρες. H ταχύτητα με την οποία κινείται φτάνει, δε, τα 15-20 χλμ την ώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.