ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Το Ιράν δοκίμασε έναν νέο βαλλιστικό πύραυλο με βεληνεκές 2.000 χλμ. (βίντεο)

Έχει κεφαλή βάρους 1.500 κιλών!

Το Ιράν δοκίμασε έναν νέο βαλλιστικό πύραυλο με βεληνεκές 2.000 χλμ. (βίντεο)

Το Ιράν δοκίμασε, σήμερα, την τέταρτη βελτιωμένη έκδοση του βαλλιστικού πυραύλου Khorramshahr, που ονομάζεται Khaibar, με βεληνεκές 2.000 χιλιομέτρων και κεφαλή βάρους 1.500 κιλών.

Το Ιράν συνεχίζει να αναπτύσσει το πυραυλικό του πρόγραμμα παρά την αντίθεση των ΗΠΑ και τις ανησυχίες των ευρωπαϊκών χωρών.

Συγκεκριμένα, το ιρανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο IRNA έγραψε ότι το Ιράν δοκίμασε επιτυχώς βαλλιστικό πύραυλο βεληνεκούς 2.000 χιλιομέτρων, δύο ημέρες αφότου το Ισραήλ έθεσε την πιθανότητα «δράσης» κατά της Τεχεράνης για το πυρηνικό της πρόγραμμα.

Το IRNA δημοσίευσε εικόνες μιας βελτιωμένης έκδοσης του βαλλιστικού πυραύλου και ανέφερε ότι ο πύραυλος ονομάστηκε «Khaibar», από ένα εβραϊκό προπύργιο που κατελήφθη από μουσουλμάνους πολεμιστές στην πρώιμη ισλαμική περίοδο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το μήνυμά μας προς τους εχθρούς του Ιράν είναι ότι θα υπερασπιστούμε τη χώρα και τα κεκτημένα της. Το μήνυμά μας προς τους φίλους μας είναι ότι θέλουμε να βοηθήσουμε την περιφερειακή σταθερότητα», δήλωσε ο Ιρανός υπουργός Άμυνας Muhammed Rıza Aştiyani.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.