ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το Κόσσοβο ανησυχεί για το εξοπλιστικό πρόγραμμα της Σερβίας: «Δεν είναι όπλα για άμυνα αλλά για επίθεση»

Πρόσφατα το Βελιγράδι προμηθεύτηκε κινεζικό αντιαεροπορικό σύστημα

Το Κόσσοβο ανησυχεί για το εξοπλιστικό πρόγραμμα της Σερβίας: «Δεν είναι όπλα για άμυνα αλλά για επίθεση»

H Δύση και οι ΗΠΑ ανησυχούν για το εξοπλιστικό πρόγραμμα της Σερβίας.

Οι βουλευτές του αντιπολιτευόμενου κόμματος στο Κοσσυφοπέδιο πιστεύουν ότι η παράδοση του κινεζικού αντιαεροπορικού συστήματος στη Σερβία θα μπορούσε να διαταράξει την ήδη εύθραυστη ειρήνη στα Βαλκάνια και επισημαίνουν ότι η KSF πρέπει να εξοπλιστεί με σύγχρονα όπλα, αναφέρει η Ekonomija online.

Ο βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος του Κοσσυφοπεδίου και πρώην αστυνομικός διευθυντής του Κοσσυφοπεδίου Ρασίτ Τσαλάι δήλωσε ότι η Σερβία εφοδιάζεται με διάφορους τύπους όπλων εδώ και πολύ καιρό και ότι αυτό είναι ένα κακό μήνυμα για την περιοχή.

Επιλέχτηκαν όπλα υψηλής ποιότητας

«Η Σερβία έχει εφοδιαστεί με διάφορα είδη όπλων εδώ και πολύ καιρό. Στην αρχή, η Ρωσία προμήθευε τη Σερβία με όπλα, συχνά με αγορά, αλλά λάμβαναν και όπλα ως δώρο. Είδαμε μια αποστολή που ήρθε σχεδόν μυστικά από την Κίνα με νέο σύστημα αεράμυνας, αλλά και η Σερβία ανακοίνωσε την αγορά διαφόρων αεροσκαφών από Γαλλία και Μεγάλη Βρετανία. 

Νομίζω ότι ο οπλισμός της Σερβίας είναι ένα πολύ κακό μήνυμα για την περιοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό δεν είναι όπλα για άμυνα, αλλά για επίθεση. Η διεθνής κοινότητα δεν αντιδρά καθόλου σε αυτό», επεσήμανε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.