ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Το ΝΑΤΟ…χαίρεται για τη νίκη της Ουκρανίας στη Eurovision

Τι δήλωσε ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας του NATO Μίρτσεα Τζεοάνα

Το ΝΑΤΟ…χαίρεται για τη νίκη της Ουκρανίας στη Eurovision
Η νίκη της Ουκρανίας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision δείχνει “την τεράστια υποστήριξη από τον κόσμο” στη χώρα αυτή στην οποία επιτέθηκε η Ρωσία, δήλωσε σήμερα ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας του NATO Μίρτσεα Τζεοάνα.

“Είδαμε χθες (Σάββατο) την τεράστια υποστήριξη από τον κόσμο σε όλη την Ευρώπη (…) Βεβαίως, το τραγούδι ήταν υπέροχο, είναι υπέροχο”, υπογράμμισε ο Τζεοάνα πριν από την σύνοδο για δεύτερη ημέρα σήμερα των υπουργών Εξωτερικών του NATO στο Βερολίνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Ρώσοι “εξαπέλυσαν τον πιο βάναυσο και κυνικό πόλεμο μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο”, πρόσθεσε ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας της Ατλαντικής Συμμαχίας.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.