ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Το Ναυτικό του Ιράν ανάγκασε αμερικανικό υποβρύχιο να αναδυθεί κατά την είσοδό του στον Κόλπο

«Εισήλθε στα χωρικά μας ύδατα, αλλά… διόρθωσε την πορεία του έπειτα από προειδοποίηση»

Το Ναυτικό του Ιράν ανάγκασε αμερικανικό υποβρύχιο να αναδυθεί κατά την είσοδό του στον Κόλπο

Το Ναυτικό του Ιράν, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο αρχηγός Σαχράμ Ιράνι στην κρατική τηλεόραση, ανάγκασε αμερικανικό υποβρύχιο να αναδυθεί κατά την είσοδό του στον Κόλπο.

«Το υποβρύχιο των ΗΠΑ πλησίαζε σε κατάδυση, αλλά το ιρανικό υποβρύχιο Fateh το εντόπισε και πραγματοποίησε ελιγμούς για να το αναγκάσει να αναδυθεί καθώς περνούσε το Στενό του Χορμούζ.

Επίσης εισήλθε στα χωρικά μας ύδατα, αλλά… διόρθωσε την πορεία του έπειτα από προειδοποίηση», εξήγησε ο Σαχράμ Ιράνι.

Το αμερικανικό Ναυτικό ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι το εξοπλισμένο με πυραύλους cruise πυρηνοκίνητο υποβρύχιο Florida επιχειρεί στην Μέση Ανατολή προς υποστήριξη του 5ου Στόλου με έδρα το Μπαχρέιν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.