Ένα ιδιαίτερα βαριά θωρακισμένο ρωσικό άρμα μάχης, απαίτησε περίπου 60 drones FPV για να καταστραφεί, σύμφωνα με αναλυτές της DeepState.
Σύμφωνα με τους ίδιους, το άρμα διέθετε πρόσθετη θωράκιση εξαιρετικά μεγάλου βάρους, η οποία κάλυπτε μεγάλο μέρος του οχήματος και καθιστούσε ιδιαίτερα δύσκολο τον εντοπισμό ενός ευάλωτου σημείου.
The Russian “monster tank”, which reportedly required around 60 FPV drones to destroy, according to DeepState analysts. Its extremely heavy additional armor made it incredibly difficult to find a weak spot https://t.co/oPLGitHFck
— Z.O.V Military (@WarHunter2222) November 8, 2026
Η ενισχυμένη προστασία δυσκόλεψε σημαντικά την προσπάθεια εξουδετέρωσής του, καθώς τα drones έπρεπε να εντοπίσουν κάποιο σημείο στο οποίο η θωράκιση δεν παρείχε επαρκή κάλυψη.
Ωστόσο, ο ακριβής τύπος του άρματος, καθώς και οι συνθήκες υπό τις οποίες καταστράφηκε δεν έχουν γίνει γνωστά.

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.