ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Τσαβούσογλου: «Παίρνουμε τα κατάλληλα μέτρα για το ελληνικό ερευνητικό σκάφος – Θα κάνουμε ότι χρειαστεί»

Τσαβούσογλου: «Παίρνουμε  τα κατάλληλα μέτρα για το ελληνικό ερευνητικό σκάφος – Θα κάνουμε ότι χρειαστεί»

Νέες προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου νωρίτερα από την Πολωνία.

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ αναφέρεται στο ερευνητικό πλοίο Nautical Geo και τονίζει πως το τελευταίο διάστημα

«Η Ελλάδα και οι Ελληνοκύπριοι προβαίνουν σε προβοκατόρικες ενέργειες καθώς τα πλοία τους επιχειρούν να εισέλθουν στην υφαλοκρηπίδα μας».

«Λάβαμε τα απαραίτητα μέτρα απέναντι στα πλοία που επιχειρούν να εισέλθουν στην υφαλοκρηπίδα μας» δηλώνει χαρακτηριστικά εμμένοντας έτσι στην θεωρία περί τουρκικής υφαλοκρηπίδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ προσθέτει πως «εάν καταπατηθούν τα δικαιώματα μας τότε θα κάνουμε αυτό που πρέπει» χωρίς να γίνει πιο συγκεκριμένος αλλά ταυτόχρονα υποστηρίζει πως η χώρα του είναι υπέρ της διπλωματίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.