ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Μ.Τσαβούσογλου σε Ε.Μακρόν: «Να λέει ότι θέλει μπροστά μας όχι πίσω από την πλάτη μας» (βίντεο)

Μ.Τσαβούσογλου σε Ε.Μακρόν: «Να λέει ότι θέλει μπροστά μας όχι πίσω από την πλάτη μας» (βίντεο)

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου, απάντησε στις τοποθετήσεις του Εμανουέλ Μακρόν αναφορικά με την Τουρκία.

Στο περιθώριο της συνάντησης με τον Ουκρανό ομόλογό του, σχολίασε τις πρόσφατες τοποθετήσεις Μακρόν ενώ για ακόμα μια φορά έδειξε την ενόχληση της Άγκυρας για τη συμφωνία του Παρισιού με την Αθήνα.

Ο υπουργός Εξωτερικών της γειτονικής χώρας επιτέθηκε στον Γάλλο πρόεδρο και χρησιμοποίησε σκληρές εκφράσεις, αναφέροντας μάλιστα πως τα λόγια του δεν θα του αποφέρουν… ψήφους στις επερχόμενες εκλογές!

«Είναι μεγάλο λάθος να μπει η Τουρκία σε τέτοιες συζητήσεις, καθώς εμείς δεν έχουμε μαύρη κηλίδα στην ιστορία μας όπως η αποικιοκρατία», είπε αρχικά ο Τσαβούσογλου και πρόσθεσε: «Έχουμε δει ξανά και ξανά στο παρελθόν ότι τέτοιες φτηνές προσεγγίσεις δεν βοηθούν στις εκλογές».

Κλείνοντας, ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας υποστήριξε για τον Εμανουέλ Μακρόν πως «αν θέλει να πει κάτι για εμάς, καλό θα είναι να το κάνει μπροστά μας, μπροστά στο πρόσωπό μας και όχι πίσω από την πλάτη μας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/MevlutCavusoglu/status/1446066488205578242​​​​​​​

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.