Χ.Ακάρ: «Υπάρχουν πολλοί Έλληνες στρατιωτικοί και ακαδημαϊκοί που λένε πως η Τουρκία έχει δίκιο»!

Χ.Ακάρ: «Υπάρχουν πολλοί Έλληνες στρατιωτικοί και ακαδημαϊκοί που λένε πως η Τουρκία έχει δίκιο»!

Πολλούς «Έλληνες» έχει ανακαλύψει ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ οι οποίοι σύμφωνα με αυτόν ομολογούν ότι η «Τουρκία έχει δίκιο»

Ο Τούρκος υπουργός μιλώντας για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, επιχαίρει για τους Έλληνες που πρεσβεύουν τις θέσεις της Τουρκίας και των Τούρκων.

Όπως αναφέρουν τα tourkikanea.gr είπε τα εξής:

«Στο θέμα αυτό εμείς τους τα λέμε συνεχώς και στους πολιτικούς και στρατιωτικούς ηγέτες και περιμένουμε να βλέπουν λογικά στα γεγονότα.

Μάλιστα κάποιοι συνταξιούχοι διπλωμάτες και στρατιωτικοί και ακαδημαϊκοί αυτά τα είδαν και άρχισαν αυτές τις θέσεις της Τουρκίας και των Τούρκων, να τις εκφράζουν στα δικά τους ΜΜΕ.

Λένε πως η Τουρκία έχει δίκιο, πως η Τουρκία έχει δίκιο και ότι με αυτό τον τρόπο πρέπει να δουν τα γεγονότα. Αυτό είναι κάτι πραγματικά πολύ ικανοποιητικό για μας», δήλωσε ο ικανοποιημένος Ακάρ.

Θα ήταν ενδιαφέρον να μαθαίναμε ποιοι είναι αυτοί οι φίλοι της Τουρκίας που λένε ότι έχει δίκιο και που δρουν εντός ελληνικού εδάφους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.