ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Θεατρίνος, πολιτικός απατεώνας και πατριδοκάπηλος»; Πέφτω από τα σύννεφα!

Ρ.Τ.Ερντογάν: «Η Τροία είναι σύμβολο του παρελθόντος της Τουρκίας»!

Ρ.Τ.Ερντογάν: «Η Τροία είναι σύμβολο του παρελθόντος της Τουρκίας»!

O Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συναντήθηκε με νέους στο Τσανάκκαλε, όπου πήγε για την πρεμιέρα ενός ντοκιμαντέρ.

Το ντοκιμαντέρ έκανε πρεμιέρα στο Μουσείο της Τροίας του Çanakkale. Στην εορταστική εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Ήταν προνόμιο μου να ανοίξω το Μουσείο της Τροίας. Είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι μαζί σας σε ένα τέτοιο πρόγραμμα από τότε που άνοιξε. Σήμερα, βιώνω και τους δύο ενθουσιασμούς ταυτόχρονα.

Αυτό το Μουσείο της Τροίας στο οποίο βρισκόμαστε είναι ένα από τα πιο όμορφα, πιο σημαντικά πολιτιστικά και καλλιτεχνικά έργα που έχουμε φέρει στη χώρα μας, η οποία φιλοξενεί τον πλούτο αυτών των εδαφών από τα αρχαία χρόνια. Οι επισκέπτες που επισκέπτονται το μουσείο βρίσκονται σε μια ιστορία που εκτίθεται σε επτά τίτλους. Καταρχήν θα ήθελα να επισημάνω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Τροία είναι η Ανατολία. Η Τροία είναι σύμβολο ενός παρελθόντος που αντιπροσωπεύει εμάς καθώς και όλους τους λαούς που έζησαν στην Ανατολία» είπε στην ομιλία του ο Ρ.Τ.Ερντογάν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.