ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρ.T.Eρντογάν: Ο θάνατος του 15χρονου επηρέασε παροδικά το Χρηματιστήριο, η οικονομία μας είναι σταθερή

Ρ.T.Eρντογάν: Ο θάνατος του 15χρονου επηρέασε παροδικά το Χρηματιστήριο, η οικονομία μας είναι σταθερή

“Xαμένα” φαίνεται να τα έχει ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αφού κατά τη διάρκεια παρουσίας του στο φιλοκυβερνητικό τηλεοπτικό κανάλι «24» αναφέρθηκε στον 15χρονο Μπερκίν που έχασε τη ζώη του λέγοντας…πως δεν επηρεάζει την οικονομία ο θάνατος του!

Και τα ιστορικα χαμηλά της τουρκικής λίρας τότε;;;Ή οι βίαιες αναταραχές και η λαοθάλασσα στη κηδεία του…

Εξήγησε μόνο πως το συγκεκριμένο γεγονός επηρέασε παροδικά το Χρηματιστήριο της Κωνσταντινούπολης και την τιμή του συναλλάγματος.

«Έχετε κάποια ανησυχία για την οικονομία, διότι ειδικά μετά την 17η Δεκεμβρίου και σήμερα για παράδειγμα με τον θάνατο του Μπερκίν Ελβάν και τα γεγονότα που ακολούθησαν, υπήρξε κινητικότητα στην τιμή συναλλάγματος και το Χρηματιστήριο;» ήταν η ερώτηση του δημοσιογράφου.

«Η Τουρκία τα έχει ξεπεράσει αυτά. Είναι παροδικά πράγματα που έρχονται και παρέρχονται σαν τον άνεμο. Είχαν κάνει τα ίδια πράγματα και τον περασμένο Μάιο και Ιούνιο. Αλλά στη συνέχεια η οικονομία μπήκε στον δρόμο της. Σήμερα το πρωί υπήρξε μια κινητικότητα, αλλά το απόγευμα το Χρηματιστήριο επανήλθε στα κανονικά επίπεδα, όπως και το επιτόκιο. Δεν υπάρχει ζήτημα, διότι είναι σταθερή η βάση της τουρκικής οικονομίας. Υπάρχει σταθερότητα που οφείλεται στη σταθερή κυβέρνηση» ήταν η απάντηση του Ερντογάν.

Σημειώνεται ότι η 17η Δεκεμβρίου είναι η ημερομηνία, κατά την οποία είχαν γίνει προσαγωγές στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας για τη διαφθορά στην οποία εμπλέκονταν μεταξύ άλλων και συγγενικά πρόσωπα υπουργών.

Έκτοτε η κυβέρνηση χαρακτηρίζει την εισαγγελική αυτή έρευνα ως προσπάθεια του θρησκευτικού τάγματος του Φετχουλάχ Γκιουλέν να πλήξει την κυβέρνηση μέσω των προσκείμενων σε αυτό αστυνομικούς και δικαστικούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.