ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Τουρκία: Ενισχύθηκαν οι στρατιωτικές δυνάμεις στα σύνορα με την Συρία- Τμήματα πυροβολικού και αρμάτων μάχης

Τουρκία: Ενισχύθηκαν οι στρατιωτικές δυνάμεις στα σύνορα με την Συρία- Τμήματα πυροβολικού και αρμάτων μάχης

Στην ενίσχυση των στρατιωτικών δυνάμεων της στα σύνορα με την Συρία προχώρησε η Τουρκία. Αναπτύχθηκαν στην περιοχή τμήματα του πυροβολικού, αλλά και αρμάτων μάχης.

Σύμφωνα με το πρακτορείο, έξι πυροβόλα, αλλά κι άρματα μάχης με οχήματα υποστήριξης αναπτύχθηκαν στην περιοχή της πόλης Κιλίς, κατά μήκος των συνόρων της, με συριακό καντόνι Αφρίν, που ελέγχεται από τις κουρδικές δυνάμεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο τουρκικός στρατός έχει συγκρουστεί με τις δυνάμεις των Κούρδων και τους συμμάχους τους, στην περιοχή αυτή, κατά τις προηγούμενες εβδομάδες, μέσω της ανταλλαγής πυρών πυροβολικού, αλλά και ρουκετών, σύμφωνα με αξιωματούχους των Κούρδων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.