ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Τουρκία: Στα ύψη οι αναποφάσιστοι πολίτες – Σε σήψη η δημοτικότητα Ρ.Τ.Ερντογάν και ΑΚΡ

Τουρκία: Στα ύψη οι αναποφάσιστοι πολίτες – Σε σήψη η δημοτικότητα Ρ.Τ.Ερντογάν και ΑΚΡ

Παρά το καθεστώς τρόμου που έχει ενσταλάξει στην τουρκική κοινωνία, ο Ρ.Τ.Ερντογάν, το κόμμα του δείχνει πως χάνει την εμπιστοσύνη που κάποτε απολάμβανε από τους Τούρκους.

Κάτι που κάνει το Ρ.Τ.Ερντογάν πιο ανασφαλή και οπωσδήποτε απρόβλεπτο κι επικίνδυνο. Σε καμία περίπτωση δεν θα διακινδύνευε να χάσει, έστω και μέρος της δύναμής του.

Το ισλαμιστικό κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) φαίνεται ότι έχει λάβει τα μηνύματα και αναζητά τη νέα στρατηγική για να κερδίσει το 50+1% των ψήφων στις επόμενες προεδρικές εκλογές το 2019.

Όπως γράφει η Νουράι Μπαμπατσάν σε άρθρο της στην εφημερίδα Hürriyet, το ποσοστό των αναποφάσιστων στην Τουρκία ανέρχεται στο 32%.

Στις δημοσκοπήσεις έχει σημειωθεί ότι το 32% των αναποφάσιστων έχει επιφυλάξεις για τα υπάρχοντα τουρκικά κόμματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ποσοστό των αναποφάσιστων ψηφοφόρων είναι κοντά σε εκείνο που υπήρχε την περίοδο ίδρυσης του ΑΚΡ ενώ επισημαίνεται ότι ένα τόσο υψηλό ποσοστό αναποφάσιστων ψηφοφόρων ανοίγει τον δρόμο για την ίδρυση νέων κομμάτων, τα οποία με τη σειρά τους έλκουν την υποστήριξη των ψηφοφόρων αυτών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.