ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Κρεσέντο» Ρ.Τ.Ερντογάν: «Μόλις βρούμε πετρέλαιο στην Α.Μεσόγειο θα κάνετε ουρές στην πόρτα μας»!

«Κρεσέντο» Ρ.Τ.Ερντογάν: «Μόλις βρούμε πετρέλαιο στην Α.Μεσόγειο θα κάνετε ουρές στην πόρτα μας»!

Ο πρόεδρος της Τουρκίας φαίνεται πως είναι… ασυγκράτητος καθώς μέσα σε λίγες ώρες έχει προχωρήσει σ’ένα «κρεσέντο» δηλώσεων, αφού σε δύο(!) ομιλίες του σήμερα επιτέθηκε εναντίον της χώρας μας.

Ελπίζουμε ο πρόεδρος Ερντογάν να μην έχει άλλη ομιλία για σήμερα γιατί με τόσες δηλώσεις μας έχει μπερδέψει…

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μέσα σε λίγες ώρες το Σάββατο, σε ομιλίες του εμφανίστηκε με έντονη επιθετική διάθεση έναντι της Ελλάδας.

Και όλα αυτά ενώ οι Τούρκοι έχουν ανοικτά 2 μέτωπα στη Συρία κι ένα στη Λιβύη.

Μιλώντας σε εγκαίνια αεροδρομίου στην Ρεζούντα του Πόντου, είπε ξεκάθαρα πως η Ευρωπαϊκή Ένωση πήρε το μέρος της Ελλάδας, «αλλά τα πλοία και τα γεωτρύπανά μας συνεχίζουν το έργο τους στις περιοχές που έχουμε δεσμεύσει στην Ανατολική Μεσόγειο».

Παράλληλα, ο Τούρκος πρόεδρος είπε:

«Όταν θα βρούμε πετρέλαιο ή φυσικό αέριο στην Ανατολική Μεσόγειο, όλοι αυτοί που τώρα επιτίθενται στην Τουρκία, θα κάνουν ουρές στην πόρτα μας»!

Επανέλαβε εξάλλου όσα είχε πει λίγες ώρες νωρίτερα στο Γιουσουφελί στη βορειοανατολική Τουρκία, πως η Άγκυρα θα υπερασπιστεί τα δικαιώματά της στην ανατολική Μεσόγειο «παρά τις απειλές της Δύσης».

Φυσικά από το «θα» στο «βρήκαμε» είναι…αρκετές γεωτρήσεις δρόμο.


Νωρίτερα σε άλλη ομιλία του ο Τούρκος Πρόεδρος, ανέφερε:

«H Δύση απειλεί, αλλά εμείς δεν καταλαβαίνουμε από απειλές. Εμείς προστατεύουμε και θα προστατεύσουμε τα δικαιώματα της Τουρκίας εδώ (στην ανατ. Μεσόγειο) μέχρι τέλους», δήλωσε από το Άρτβιν της Μαύρης Θάλασσας, όπου περιοδεύει. «Μην ανησυχείτε καθόλου. Εμείς, μέχρι σήμερα δεν σκύψαμε το κεφάλι μας σαν υπηρέτες. Μόνο μπροστά στο Θεό μας θα σκύψουμε. Πουθενά αλλού!», διατράνωσε.

Ο Τούρκος πρόεδρος επικρίνοντας τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την «απουσία» της Τουρκίας από τα τεκταινόμενα της ανατ. Μεσογείου, χαρακτήρισε «αχάριστο» τον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου και στην συνέχεια ανέφερε ότι η Δύση απειλεί την Τουρκία.

«Λέει ότι στην ανατολική Μεσόγειο είναι οι ΗΠΑ, η Γαλλία, η Αγγλία, το Κατάρ αλλά όχι η Τουρκία. Ποια χώρα; Η Τουρκία δεν είναι, λέει… Τι αχάριστος! Δεν βλέπεις το Yavuz μας εκεί, δεν βλέπεις το Μπαρμπαρός; Δεν βλέπεις την γιγάντια σημαία μας στα δύο γεωτρύπανα και στα δύο ερευνητικά πλοία; Δεν βλέπεις τις φρεγάτες μας δίπλα τους; Είμαστε εκεί με τα αεροπλάνα μας, με όλα…», τόνισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.