ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τα γερμανικά ΜΜΕ για πρώτη φορά «είδαν» τις διασυνδέσεις του Ρ.Τ.Ερντογάν με δίκτυα ισλαμιστών

Τα γερμανικά ΜΜΕ για πρώτη φορά «είδαν» τις διασυνδέσεις του Ρ.Τ.Ερντογάν με δίκτυα ισλαμιστών

Σε δεσμούς του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν με ισλαμιστές αναφέρεται δημοσίευμα του περιοδικού Manager Magazin, το οποίο γράφει:

«Εν τω μεταξύ, η γερμανική κυβέρνηση επιβεβαίωσε στενούς δεσμούς μεταξύ του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και του κυβερνώντος κόμματος, του AKP, με τους ισλαμιστές.

Σε απάντηση, μετά από επερώτηση της Σεβίμ Νταγkντελέν από το κόμμα «Η Αριστερά», η οποία έχει δοθεί στο πρακτορείο ειδήσεων AFP στο Βερολίνο τη Δευτέρα, γίνεται αναφορά σε όλο και πιο ανοιχτές επαφές με το κίνημα Milli-Görus (IGMG), το οποίο βρίσκεται υπό παρακολούθηση από την Υπηρεσία Προστασίας του Συντάγματος στη Γερμανία.

Ο Ερντογάν έχει «τις ιδεολογικές και πολιτικές του ρίζες» στο κίνημα Milli-Görus, ανέφερε η κυβερνητική απάντηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά την ίδρυση του AKP αρχικά θεωρήθηκε προδότης και για μεγάλο χρονικό διάστημα υπήρχαν μόνο μεμονωμένες επαφές. Αυτές όμως εντάθηκαν, ειδικά μετά την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία το 2016. Γίνεται επίσης αναφορά σε διασυνδέσεις μεταξύ αξιωματούχων του IGMG και της Μουσουλμανικής Αδελφότητας με την τουρκική θρησκευτική αρχή Diyanet και την ένωση Ditib, την ομοσπονδία των περισσοτέρων τουρκικών ενώσεων τζαμιών στη Γερμανία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.