ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βαριές κουβέντες μεταξύ Ερντογάν κι αντιπολίτευσης για κρεμάλες: «Ρε ανήθικοι, αν χρειαστεί θα πεθάνω»

Βαριές κουβέντες μεταξύ Ερντογάν κι αντιπολίτευσης για κρεμάλες: «Ρε ανήθικοι, αν χρειαστεί θα πεθάνω»

Ο Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας προς την κοινοβουλευτική του ομάδα, απάντησε στην δήλωση εκπρoσώπου του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, ο οποίος έκανε τον υπαινιγμό πως ο πρόεδρος της Τουρκίας κινδυνεύει να έχει το τέλος του Μεντερές, του πρωθυπουργού που απαγχονίστηκε το 1961.

«Ρε ανήθικε, εμείς όταν ξεκινήσαμε αυτή την πορεία πήραμε μαζί το σάβανό μας», είπε ο Ερντογάν.

Η δήλωση του Αλτάι προκάλεσε την οργή του Ερντογάν ο οποίος απάντησε ότι είναι έτοιμος «να πεθάνει αν χρειαστεί»

«Ένας ανήθικος ένας θρασύς υπονόησε πως εύχεται το τέλος μου θα είναι όπως αυτό του Μεντερές. Ρε ανήθικε. Εμείς όταν ξεκινήσαμε αυτή την πορεία, πήραμε το σάβανό μας μαζί μας», τόνισε ο Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του.

Επιπλέον ο πρόεδρος της Τουρκίας έσπευσε να ευχαριστήσει προσωπικά τον υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, για τις απαντήσεις που έδωσε στον Έλληνα ομόλογό του Νίκο Δένδια κατά τις επεισοδιακές κοινές τους δηλώσεις στην Άγκυρα.

«Εγώ ενώπιον σας θέλω να ευχαριστήσω τον υπουργό Εξωτερικών μας για τις απαντήσεις που έδωσε κατά τη διάρκεια της συνάντησης του με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών. Δεν θα σκύψουμε ποτέ το κεφάλι μας και θα στεκόμαστε όρθιοι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.