ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αγιά Σοφιά: Πολιτικοί αρχηγοί τσακώθηκαν για την… «ποδαρίλα» – «Μήπως να υψώσουμε και την ελληνική σημαία;»

«Μήπως κάποιες μέρες της εβδομάδας να διοικεί την Κων/πολη Έλληνας και τις υπόλοιπες Τούρκος;»

Αγιά Σοφιά: Πολιτικοί αρχηγοί τσακώθηκαν για την… «ποδαρίλα» – «Μήπως να υψώσουμε και την ελληνική σημαία;»

Ένας απίστευτος καβγάς ξέσπασε μεταξύ του κόμματος του Αχμέτ Νταβούτογλου και του κόμματος του Τεμέλ Καραμολλάογλου, για τη… ποδαρίλα της Αγίας Σοφίας.

Όπως μεταδίδει ο ΑΝΤ1, έπειτα από την συνάντηση των δύο αρχηγών, η εφημερίδα Καρά που στηρίζει το κόμμα Νταβούτογλου έγραψε άρθρο με τίτλο «Η Αγία Σοφία βρωμάει κάλτσες».

Αντέδρασε αμέσως η εφημερίδα Μιλλί του κόμματος Ευημερίας με τίτλο «Πως βρωμάει κάλτσες η Αγία Σοφία».

Μάλιστα η εφημερίδα υποστηρίζει ότι «φυσικά, το πραγματικό πρόβλημα δεν είναι οι κάλτσες ή τα παπούτσια. Μήπως να υψώσουμε και την ελληνική σημαία στην Αγία Σοφία;», διερωτάται κυνικά ο αρθργράφος και συνεχίζει «ή μήπως κάποιες μέρες της εβδομάδας να διοικεί την Κων/πολη Έλληνας και τις υπόλοιπες Τούρκος;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υποστηρίζει μάλιστα πως η Αγία Σοφία είναι το σύμβολο της Άλωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.