Αντίστροφη μέτρηση για το καλοκαίρι: 4 λεπτά μικρότερη η νύχτα και 4 λεπτά μεγαλύτερη η μέρα, ήδη!

Γιος Τουργκούτ Οζάλ: «Να εισβάλλει η Τουρκία στην Ελλάδα, όταν ο Μητσοτάκης φύγει από την εξουσία»

«Για αυτό το λόγο εγώ πιστεύω ότι ο Μητσοτάκης θα χάσει στις εκλογές του 2023»

Γιος Τουργκούτ Οζάλ: «Να εισβάλλει η Τουρκία στην Ελλάδα, όταν ο Μητσοτάκης φύγει από την εξουσία»

Ο γιος του πρώην Τούρκου προέδρου και πρωθυπουργού Τουργκούτ Οζάλ και σημερινός πρόεδρος του «Ενιαίου Κόμματος», κατά τη διάρκεια συνέντευξής του, ζήτησε να εισβάλλει η Τουρκία στην Ελλάδα, μετά την απομάκρυνση του Κυριάκου Μητσοτάκη από την πρωθυπουργία.

Μιλώντας σε εκπομπή του CNN Turk για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και την ένταση ανάμεσα στις δύο χώρες, ο Αχμέτ Οζάλ, εμφανίστηκε βέβαιος πως στις εκλογές του 2023 η κυβέρνηση της Ν.Δ. θα ηττηθεί, από την αριστερά που είναι «ερεθισμένη» λόγω των νέων αμερικανικών βάσεων στην Ελλάδα.

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το 2023 έχει εκλογές στην Ελλάδα. Φυσικά στην Ελλάδα υπάρχει μία πολύ ισχυρή αριστερά, μία πολύ δυναμική αριστερά, η οποία εν όψει του 2023 είναι πολύ ερεθισμένη πολιτικά, για τις βάσεις που πήραν οι Αμερικανοί. Για αυτό το λόγο εγώ πιστεύω ότι ο Μητσοτάκης θα χάσει στις εκλογές του 2023» δήλωσε ο Οζάλ, προτείνοντας στη συνέχεια να επέμβει η Τουρκία στρατιωτικά κατά της χώρας μας, μετά την απομάκρυνση Μητσοτάκη από την εξουσία!

«Εγώ προτείνω το εξής: Η Τουρκία αυτή τη στιγμή σύμφωνα με τις διεθνείς συμφωνίες έχει κάθε δικαίωμα να επέμβει στρατιωτικά εκεί, αλλά αν με ρωτούσατε, πιστεύω πώς η δουλειά θα ήτανε πιο εύκολη αν περιμέναμε να φύγει ο Μητσοτάκης από εκεί.

Για αυτό το λόγο όσο δίκαιο και αν έχει η Τουρκία, φυσικά και μπορεί να επέμβει, αλλά με επέμβαση αυτή τη στιγμή δεν θα κερδίσουμε τίποτε, ενώ η δουλειά μπορεί να γίνει πιο εύκολα μετά την αποχώρηση του Μητσοτάκη το 2023» δήλωσε προκλητικά ο γιος του πρώην προέδρου και πρωθυπουργού της Τουρκίας Τουργκούτ Οζάλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.