ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Μάλι: «Τα τούρκικα Bayraktar έχουν κάνει θαύματα για εμάς»

Η Τουρκία συνεχίζει την γεωπολιτική της επέκταση στην Αφρική - Την ίδια στιγμή στην Αθήνα «κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου»

Μάλι: «Τα τούρκικα Bayraktar έχουν κάνει θαύματα για εμάς»

Ο αρχηγός του Eπιτελείου της Αεροπορίας του Μάλι, στρατηγός Αλού Μπόι Ντιαρρά, εκθείασε τα τούρκικα drones Bayraktar, τα οποία αγόρασε η χώρα του πρόσφατα.

«Συγκεκριμένα είπε ότι τα τούρκικα UAV, έχουν κάνει θαύματα για εμάς και δεν προέρχονται από τις ΗΠΑ ή από τη Γαλλία αλλά τα αγοράσαμε από την Τουρκία».

Πρόκειται για την επέκταση της Τουρκίας στην Αφρική διαμέσου της εκμετάλλευσης της αμυντικής της βιομηχανίας.

Στην Αθήνα θα πρέπει να ανησυχούν για την τουρκική γεωπολιτική επέκταση αλλά και για την ικανότητα της τουρκικής βιομηχανίας να πουλάει τα προϊόντα της πλέον σε όλο τον κόσμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.