ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Με βαρύ κρυολόγημα ο Ρ.Τ.Ερντογάν – Ακυρώνει το πρόγραμμά του

Θα συμμετείχε στη Συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας, όπου θα βρίσκεται ο Κ.Μητσοτάκης

Με βαρύ κρυολόγημα ο Ρ.Τ.Ερντογάν – Ακυρώνει το πρόγραμμά του

Η τουρκική προεδρία ανακοίνωσε πώς ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ακυρώνει όλες του τις προγραμματισμένες εμφανίσεις σήμερα Τετάρτη (4/10) και αύριο Πέμπτη (5/10) λόγω ασθένειας.

Σύμφωνα με την τουρκική πλευρά, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει βαρύ κρυολόγημα.

Για σήμερα, ο Τούρκος πρόεδρος είχε προγραμματίσει να μιλήσει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του.

Αύριο είχε προγραμματίσει ότι θα μεταβεί στη Γρανάδα για τη συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας, στην οποία θα συμμετείχε η Τουρκία μαζί με περίπου 45 χώρες.

Στη Σύνοδο θα συμμετέχει και ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και μάλιστα ήταν ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός σύντομου τετ α τετ μεταξύ των δύο ηγετών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί άτυπη σύνοδος κορυφής με τη συμμετοχή μόνο κρατών-μελών της ΕΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.