ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ολλανδός ερευνητής προέβλεψε τον ισχυρό σεισμό στην Τουρκία πριν τρεις μέρες (φωτό)

Όπως ήρθαν τα πράγματα, ο Hoogerbeets, δυστυχώς, επιβεβαιώθηκε

Ολλανδός ερευνητής προέβλεψε τον ισχυρό σεισμό στην Τουρκία πριν τρεις μέρες (φωτό)

Λίγες ώρες μετά τον καταστροφικό σεισμό των 7,8 Ρίχτερ στη Νότια Τουρκία και τη Συρία που έχει κοστίσει τη ζωή σε περίπου 1.500 άτομα, τον γύρο του διαδικτύου κάνει η πρόβλεψη ενός Ολλανδού ερευνητή, την οποία είχε κοινοποιήσει από τις 3 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα, ο Frank Hoogerbeets από το ολλανδικό ινστιτούτο «Solar System Geometry Survey» είχε γράψει στο Twitter 72 ώρες πριν τη μεγάλη δόνηση πως «αργά ή γρήγορα θα γίνει ένας σεισμός περίπου 7,5 Ρίχτερ σε αυτή την περιοχή (Νότια-Κεντρική Τουρκία, Ιορδανία, Συρία, Λίβανος)».

Όπως ήρθαν τα πράγματα, ο Hoogerbeets, δυστυχώς, επιβεβαιώθηκε με τη δόνηση που καταγράφηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας να αφήνει πίσω της εκατοντάδες θύματα και ανυπολόγιστες ζημιές.

Μάλιστα, ο ερευνητής επανήλθε σήμερα και σε νέα ανάρτησή του, ανέφερε: «Συμπαραστέκομαι με όλη μου την καρδιά σε όλους όσοι επλήγησαν από τον μεγάλο σεισμό στην Τουρκία. Όπως δήλωσα νωρίτερα, αργά ή γρήγορα αυτό θα συνέβαινε σε αυτή την περιοχή, παρόμοια με τα έτη 115 και 526. Πριν από αυτούς τους σεισμούς προηγείται πάντα κρίσιμη πλανητική γεωμετρία, όπως είχαμε στις 4-5 Φεβρουαρίου».

#038;ab_channel=PronewsTV

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.