ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ψυχικά ασταθής ο δράστης της ένοπλης επίθεσης στο σουηδικό προξενείο στη Σμύρνη

Ο άνδρας, σύμφωνα με το Haberturk φέρεται να μετέβη στο προξενείο για τις διαδικασίες έκδοσης βίζας

Ψυχικά ασταθής ο δράστης της ένοπλης επίθεσης στο σουηδικό προξενείο στη Σμύρνη

«Ψυχικά ασταθής» ο άνδρας που πυροβόλησε και τραυμάτισε μία γυναίκα έξω από το κτήριο του προξενείου της Σουηδίας στη Σμύρνη σύμφωνα με τις τουρκικές αρχές.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο κυβερνήτης της Σμύρνης και επικαλείται το Anadolu, η γυναίκα εργαζόταν ως γραμματέας στο προξενείο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά από τα πυρά του δράστη.

Ο άνδρας, σύμφωνα με το Haberturk φέρεται να μετέβη στο προξενείο για τις διαδικασίες έκδοσης βίζας και επιτέθηκε με όπλο που είχε μαζί του, επειδή δεν πήρε την απάντηση που ήθελε. Άμεσα συνελήφθη και οι αρχές διεξάγουν έρευνα για την υπόθεση.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Σουηδίας δεν έχει αντιδράσει ακόμα για το περιστατικό του τραυματισμού της γυναίκας, η οποία είναι τουρκικής καταγωγής, ενώ ο Τούρκος υπουργός Δικαιοσύνης Γιλμάζ Τουντς καταδίκασε την επίθεση, ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στην τραυματία και ανακοίνωσε οτί η δικαιοσύνη ερευνά την υπόθεση.

Από το κυβερνείο της Σμύρνης εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ένα άτομο με νοητική αναπηρία και όνομα Z.Ö. τραυμάτισε κατόπιν ένοπλης επίθεσης, την 1 Αυγούστου 2023 και ώρα περίπου 12:45, στην περιοχή Κονάκ, έναν (μία) πολίτη μας με το όνομα E.T., που μεταφέρθηκε για θεραπεία στο Νοσοκομείο Εκπαίδευσης και Έρευνας του Τεπετζίκ.

Ο δράστης του περιστατικού συνελήφθη μαζί με το όπλο του εγκλήματος και ξεκίνησε δικαστική έρευνα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.