ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τουρκία: Ανησυχία για την απόφαση ορισμένων χωρών να διακόψουν την χρηματοδότηση της Unrwa

Οι ισραηλινές αρχές λένε ότι εργαζόμενοι της Unrwa συμμετείχαν στην επίθεση της 7ης Οκτωβρίου

Τουρκία: Ανησυχία για την απόφαση ορισμένων χωρών να διακόψουν την χρηματοδότηση της Unrwa

Η Τουρκία ανησυχεί για την απόφαση ορισμένων χωρών να διακόψουν την χρηματοδότηση της υπηρεσίας αρωγής του ΟΗΕ για τους παλαιστίνιους πρόσφυγες (Unrwa) και τις καλεί να επανεξετάσουν την απόφασή τους, ανακοίνωσε σήμερα το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η διακοπή της χρηματοδότησης έπειτα από ισχυρισμούς ότι περί τους δώδεκα από τους 13.000 εργαζόμενους της Unrwa στην Γάζα ενεπλάκησαν στην επίθεση της Χαμάς κατά του Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου βλάπτει κυρίως τους παλαιστίνιους πολίτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εργαζόμενη υπό δύσκολες συνθήκες, η Unrwa καλύπτει τις ζωτικές ανάγκες εκατομμυρίων παλαιστινίων προσφύγων. Από τις 7 Οκτωβρίου, περισσότερα από 150 μέλη του προσωπικού της Unrwa σκοτώθηκαν από το Ισραήλ στην Γάζα», σύμφωνα με την ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.