ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τουρκία: Επεισόδιο με πυροβολισμούς έξω από τα δικαστήρια της Σμύρνης – Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες (φώτο-βίντεο)

«Κρύφτηκα κάτω από ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο για να σωθώ - Νόμιζα ότι επρόκειτο για τρομοκρατική επίθεση»

Τουρκία: Επεισόδιο με πυροβολισμούς έξω από τα δικαστήρια της Σμύρνης – Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες (φώτο-βίντεο)

Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες, είναι ο απολογισμός από επεισόδιο με πυροβολισμούς που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (25/9) έξω από το δικαστήριο της Σμύρνης, στο προάστιο Μπαϊρακλί.

Όπως έγινε γνωστό, δύο παρέες συνεπλάκησαν στον χώρο εστιατορίου απέναντι από το δικαστικό μέγαρο, την ώρα που περίμεναν να ξεκινήσει δίκη για μια δολοφονία.

Τα όπλα δεν άργησαν να βγουν, με συνέπεια ένας άνθρωπος να πέσει νεκρός και άλλοι τρεις να τραυματιστούν.

Αυτόπτης μάρτυρας που βρέθηκε στο σημείο, ανέφερε, μεταξύ άλλων πως «είχα φύγει από το δικαστήριο. Δύο ομάδες συγκρούστηκαν. Ήμασταν πολύ φοβισμένοι. Κρύφτηκα κάτω από ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο για να σώσω τη ζωή μου. Νόμιζα ότι επρόκειτο για τρομοκρατική επίθεση. Δυστυχώς, υπήρχαν άνθρωποι που τραυματίστηκαν σοβαρά».

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.