ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βυθίστηκε στο σκοτάδι η Κωνσταντινούπολη: Σύννεφα 7 χιλιομέτρων έκαναν τη μέρα νύχτα (βίντεο)

Ειδικός εξηγεί το σπάνιο φαινόμενο

Βυθίστηκε στο σκοτάδι η Κωνσταντινούπολη: Σύννεφα 7 χιλιομέτρων έκαναν τη μέρα νύχτα (βίντεο)

Μάρτυρες ενός σπάνιου φυσικού φαινομένου έγιναν το απόγευμα της Τρίτης (18 Απριλίου) οι κάτοικοι στην Κωνσταντινούπολη.

Περνώντας πάνω από την Κωνσταντινούπολη, το σύννεφο πάχους 7 χιλιομέτρων που ονομάζεται «Charlie Bravo Cloud», τη βύθισε στο σκοτάδι και οι χρήστες στο twitter έσπευσαν να σχολιάσουν το φαινόμενο.

Μάλιστα, ο σύμβουλος μετεωρολογίας του CNN TÜRK Orhan Şen αναφέρθηκε στο φαινόμενο αυτό και έδωσε μερικές λεπτομέρειες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι ένα πολύ επικίνδυνο σύννεφο. Το πάχος αυτού του σύννεφου είναι πολύ μεγάλο. Μπορεί να φτάσει από 2 χιλιόμετρα έως 16. Ο λόγος που ο ουρανός είναι σκοτεινός είναι ότι το φως του ήλιου δεν περνάει μέσα από ένα τόσο παχύ σύννεφο.. Οι σταγόνες νερού μέσα είναι πολλές και μεγάλες. Αυτό το σύννεφο λέγεται ”Charlie Bravo Cloud”».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.