ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Χ.Ακάρ: «Η Ελλάδα συνεχίζει τις επεκτατικές και επιθετικές της πολιτικές με προβοκατόρικες ενέργειες»

«Η Τουρκία καταβάλλει πραγματικά τέτοιες προσπάθειες για την ειρήνη και τη σταθερότητα»

Χ.Ακάρ: «Η Ελλάδα συνεχίζει τις επεκτατικές και επιθετικές της πολιτικές με προβοκατόρικες ενέργειες»

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, προχώρησε σε νέες δηλώσεις σε βάρος της Ελλάδας, λέγοντας πως είναι αλαζονική, έχει εχθρική στάση απέναντι στην Τουρκία και επεκτατικές θέσεις.

Ειδικότερα, ο Χουλουσί Ακάρ έκανε λόγο για προβοκατόρικες ενέργειες που κάνει η Ελλάδα.

«Όταν εξετάζουμε τις εξελίξεις στο Αιγαίο, βλέπουμε ότι ενώ η Τουρκία καταβάλλει πραγματικά τέτοιες προσπάθειες για την ειρήνη και τη σταθερότητα, η γειτονική μας Ελλάδα δυστυχώς συνεχίζει τις επεκτατικές και επιθετικές της πολιτικές με προβοκατόρικες ενέργειες και ρητορική που τροφοδοτούν την αστάθεια, προσθέτοντας καθημερινά νέες προκλήσεις.

Πιο πρόσφατα, η Ελλάδα εξαπέλυσε κλείδωμα ραντάρ σε αεροπλάνα μας, τα οποία βρίσκονταν σε υπηρεσία του ΝΑΤΟ και ήταν άοπλα, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης άσκησης του ΝΑΤΟ» είπε χαρακτηριστικά.

«Αυτή η εχθρική στάση δείχνει ότι η Ελλάδα έχει γίνει αλαζονική σε βαθμό που αγνοεί τις θεμελιώδεις αρχές και αξίες του ΝΑΤΟ. Ως Τουρκία, αναμένουμε από τους Έλληνες πολιτικούς να εγκαταλείψουν άμεσα την ασυμβίβαστη και προκλητική συμπεριφορά τους» κατέληξε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.