ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Χ.Φιντάν: «Ο Τ.Μπάιντεν πήγε στο Ισραήλ για να εγκρίνει την καταστροφή στη Γάζα»

Ο ΥΠΕΞ της Τουρκίας είπε ότι το Ισραήλ «άλλαξε το αφήγημα» σχετικά με την εμπλοκή του στο κτύπημα σε νοσοκομείο της Γάζας

Χ.Φιντάν: «Ο Τ.Μπάιντεν πήγε στο Ισραήλ για να εγκρίνει την καταστροφή στη Γάζα»

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Χακάν Φιντάν σχολίασε την αναμενόμενη επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν στο Ισραήλ.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Χακάν Φιντάν δήλωσε απόψε ότι η επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν στο Ισραήλ, αυτήν την εβδομάδα, ισοδυναμούσε με έγκριση εκ μέρους των ΗΠΑ της καταστροφής της Γάζας και αυτό «σημειώθηκε από την ιστορία».

Μιλώντας στη δημόσια τηλεόραση TRT Haber, ο Φιντάν είπε ότι το Ισραήλ «άλλαξε το αφήγημα» σχετικά με την εμπλοκή του στην έκρηξη που σημειώθηκε σε νοσοκομείο της Γάζας την Τρίτη. Εξέφρασε επίσης την ελπίδα η αυριανή σύνοδος του Καΐρου να οδηγήσει σε μια συμφωνία με την οποία θα σταματήσει η επίθεση του Ισραήλ.

«Ασφαλώς, το ότι ο Μπάιντεν ήρθε εκεί πέρα υπό αυτές τις συνθήκες και βρέθηκε σε θέση, κατά κάποιο τρόπο, να εγκρίνει την καταστροφή στη Γάζα, σημειώθηκε από την ιστορία. Για πολλούς αυτό δεν αποτελεί έκπληξη αλλά δημιουργεί μια αντίληψη που μπορεί να οδηγήσει σε πολλά διαφορετικά αποτελέσματα για την Αμερική», είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Φιντάν είπε επίσης ότι η Τουρκία προτείνει ένα σύστημα εγγυήσεων στους ομολόγους της ώστε να βρεθεί μια βιώσιμη λύση στη σύγκρουση. Η Τουρκία είναι έτοιμη να αναλάβει εγγυήτρια για την παλαιστινιακή πλευρά, πρόσθεσε, καλώντας και άλλες χώρες της περιοχής να συμμετάσχουν σε αυτό το σύστημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.