ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Τρίκαλα – Θεία 15χρονης: «Δεν είχε κάποιο πρόβλημα – Μόνο κάποιες ταχυκαρδίες»

Το κορίτσι αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε την ώρα που διασκέδαζε με τους συμμαθητές της

Τρίκαλα – Θεία 15χρονης: «Δεν είχε κάποιο πρόβλημα – Μόνο κάποιες ταχυκαρδίες»

Συγκλονίζουν οι συγγενείς της 15χρονης μαθήτριας που «έσβησε» μέσα σε νυχτερινό μαγαζί την ώρα που διασκέδαζε με τους συμμαθητές της στα Τρίκαλα, με τη θεία της να υποστηρίζει πως «δεν είχε κάποιο πρόβλημα μόνο κάποιες ταχυκαρδίες».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νεαρή κοπέλα έχασε τη ζωή της από ανακοπή.

Μιλώντας στο Star η θεία της 15χρονης κάνει λόγο για ένα εξαιρετικό παιδί που έφυγε άδικα. «Ήταν ένας άγγελος» λέει χαρακτηριστικά.

Όπως περιγράφει, το κορίτσι αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε. Την πήγαν στο νοσοκομείο με τους γιατρούς και νοσηλευτές να κάνουν ό,τι μπορούν για να την κρατήσουν στη ζωή, κάτι που δυστυχώς δεν έγινε.

Συγγενής της 15χρονης υποστηρίζει ότι το κορίτσι δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας.

«Το παιδάκι δεν είχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα απλά ανέβαζε παλμούς στην καρδούλα της αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. (Είχε) κάποιες ταχυκαρδίες» εξηγεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα ακριβή αίτια του θανάτου της θα δείξει η νεκροψία που θα διενεργηθεί. Η οικογένεια αλλά και οι συμμαθητές της άτυχης 15χρονης είναι συγκλονισμένοι από τον ξαφνικό χαμό της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.