ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τρόμος για επιχειρηματία στον Ασπρόπυργο: Ληστές τον έδεσαν με tire up & του πήραν 100.000 ευρώ & χρυσές λίρες

Οι ληστές πήραν το πολυτελές αυτοκίνητο του νεαρού επιχειρηματία και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση

Τρόμος για επιχειρηματία στον Ασπρόπυργο: Ληστές τον έδεσαν με tire up & του πήραν 100.000 ευρώ & χρυσές λίρες

Τον απόλυτο τρόμο βίωσε σήμερα τα ξημερώματα ένας επιχειρηματίας στον Ασπρόπυργο όταν μπήκαν στο σπίτι του τέσσερις μασκοφόροι οι οποίοι αφού τον ακινητοποίησαν, τον έδεσαν και του πήραν χρήματα και χρυσές λίρες από το χρηματοκιβώτιό του.

Όλα συνέβησαν στις 4 τα ξημερώματα της Τρίτης όταν οι τέσσερις μασκοφόροι μπήκαν στο ισόγειο σπίτι του 27χρονου επιχειρηματία.

Αφού τον ακινητοποίησαν, στη συνέχεια τον έδεσαν με tire up και τον υποχρέωσαν να τους παραδώσει τα κλειδιά από το χρηματοκιβώτιό του. Από αυτό οι τέσσερις ληστές πήραν 100.000 ευρώ και 30 χρυσές λίρες.

Στη συνέχεια οι ληστές πήραν το πολυτελές αυτοκίνητο του νεαρού επιχειρηματία και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση με το όχημα διαφυγής τους να εντοπίζεται αργότερα καμένο στο Μενίδι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο νεαρός επιχειρηματίας κατάφερε να λυθεί από τα δεσμά του στις 5 τα ξημερώματα της Τρίτης οπότε και ενημέρωσε την ΕΛΑΣ για τη ληστεία σε βάρος του με τους αστυνομικούς να διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό των ληστών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.