ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τρόμος στα ουκρανικά μαχητικά: Ρωσικό Su-57 κατάρριψε ουκρανικό Su-27 από απόσταση 217 χλμ.!

Αρχικά είχε αποδοθεί σε κατάρριψη με σύστημα S-400

Τρόμος στα ουκρανικά μαχητικά: Ρωσικό Su-57 κατάρριψε ουκρανικό Su-27 από απόσταση 217 χλμ.!

Σε κίνηση προς πολλούς αποδέκτες προχώρησε η ρωσική αεροπορία μετά την αποκάλυψη ότι το ρωσικό μαχητικό πολλαπλού ρόλου Su-57 πέμπτης γενιάς σημείωσε παγκόσμιο ρεκόρ για το μεγαλύτερο βεληνεκές καταστροφής εχθρικού στόχου.

Και αυτό σημειώθηκε με την κατάρριψη ουκρανικού μαχητικού Su-27 που είχε πραγματοποιήσει επιδρομή στο Μπέλγκοροντ από απόσταση 217 χλμ.! Αυτό ανέφερε το αμερικανικό περιοδικό Military Watch Magazine.

#038;ab_channel=OdoPuiuEvents
Οι αναλυτές της πύλης υποδεικνύουν ότι τα αεροσκάφη Su-27 και Su-24 που καταστράφηκαν πρόσφατα στην Ουκρανία χτυπήθηκαν από το Su-57 που κάνουν αυτόνομα αποστολές προστασίας κύριων εγκαταστάσεων με την χρήση των ηλεκτρονικών νέας γενιάς και παραμένοντας αθέατα, και όχι από το σύστημα πυραύλων επιφανείας-αέρος S-300V4, όπως θεωρούνταν προηγουμένως γνωστό.

Οι πύραυλοι εκτοξεύθηκαν από απόσταση 217 χιλιομέτρων, σύμφωνα με το εβδομαδιαίο δελτίο και ανήκαν σε νέα έκδοση των R-37.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τους ειδικούς, για την προσβολή των στόχων δεν χρησιμοποιήθηκαν οι τυπικοί πύραυλοι αέρος-αέρος R-77M του Su-57, αλλά οι πύραυλοι μεγάλου βεληνεκούς R-37M, οι οποίοι μπορούν να καταστρέψουν στόχους σε απόσταση έως και 400 χιλιομέτρων.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.