ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τροχαίο ατύχημα στην Κέρκυρα: Παρέσυρε 18χρονο μοτοσικλετιστή με το όχημά του και έγινε «καπνός»

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τρίτης στην εθνική οδό Ρόδα - Καρουσάδων

Τροχαίο ατύχημα στην Κέρκυρα: Παρέσυρε 18χρονο μοτοσικλετιστή με το όχημά του και έγινε «καπνός»

Οι άνδρες της Τροχαίας στην Κέρκυρα, πραγματοποιούν έρευνα προκειμένου να εντοπίσουν έναν οδηγό που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του μια μοτοσικλέτα και έσπευσε να εξαφανιστεί, εγκαταλείποντας αβοήθητο τον 18χρονο που είχε τραυματιστεί σοβαρά.

Το ατύχημα συνέβη το βράδυ της Τρίτης στην εθνική οδό Ρόδα – Καρουσάδων και ο άτυχος 18χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας διακομίστηκε με ιδιωτικό ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Κέρκυρας, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κατάγματα σε πόδια και χέρια και θα υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις.

Η έρευνα για την ταυτοποίηση του οδηγού που προκάλεσε το τροχαίο βρίσκεται σε εξέλιξη.

Και δεύτερο τροχαίο με εγκατάλειψη

Ξεπέρασε κάθε όριο απανθρωπιάς η ασυνείδητη οδηγός που παραβίασε το “στοπ” σε μια διασταύρωση στις Σέρρες και συγκρούστηκε με άλλο όχημα, του οποίου ο οδηγός τραυματίσθηκε, καθώς σταμάτησε όχι για να τον βοηθήσει, αλλά για να σηκώσει το… πόρτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου της ώστε να μην φαίνεται η πινακίδα κυκλοφορίας.

Αμέσως μετά, έσπευσε να εξαφανιστεί αφήνοντας αβοήθητο τον τραυματία.

Το ατύχημα συνέβη το πρωί της Τρίτης και η Τροχαία Σερρών αναζητά ένα ασημί αυτοκίνητο με υλικές ζημιές στο φτερό από την πλευρά του συνοδηγού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.