ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Β.Πούτιν: «Θα βελτιώσουμε την άμυνα της Μόσχας για την απόκρουση επιθέσεων μικρών drones»

Μετά την επίθεση το πρωί της Τρίτης

Β.Πούτιν: «Θα βελτιώσουμε την άμυνα της Μόσχας για την απόκρουση επιθέσεων μικρών drones»

«Το σύστημα αεράμυνας της Μόσχας χρειάζεται ακόμα δουλειά, για την αντιμετώπιση επιθέσεων με μη επανδρωμένα αεροσκάφη» δήλωσε ο Β.Πούτιν ο οποίος τόνισε ότι το ίδιο πρόβλημα είχαν αντιμετωπίσει και στην Συρία αλλά επιλύθηκε.

Οι δηλώσεις έρχονται μετά την επίθεση από μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα των Ουκρανών που δέχθηκε το πρωί της Τρίτης η πρωτεύουσα της Ρωσίας. Μέσω ηλεκτρονικού πολέμου και αντιαεροπορικών συστημάτων πυραύλων και πυροβόλων όπλων, τα UAV  κατεστάλησαν ή καταστράφηκαν.

Το σύστημα αεράμυνας κοντά στη Μόσχα (η 1η στρατιά αεράμυνας / πυραυλικής άμυνας για ειδικούς σκοπούς, που αποτελείται από οκτώ συντάγματα αντιαεροπορικών πυραύλων του συστήματος αεράμυνας S-400 Triumph), δεν προοριζόταν αρχικά για την καταπολέμηση μικρού μεγέθους και UAV χαμηλής ταχύτητας.

«Επιπλέον, τέτοιες συσκευές πετούν σε εξαιρετικά χαμηλά υψόμετρα (60 μέτρα ή λιγότερο), έχουν χαμηλή ορατότητα ραντάρ και είναι κατασκευασμένες από σύνθετα υλικά», αναφέρουν ειδικοί που μιλούν ότι πλέον θα ληφθούν ειδικά μέτρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.