ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Β.Ζελένσκι προς Μ.Τζόνσον: «Έχουμε ξεμείνει από όπλα και πυρομαχικά»

Η επιχείρηση «στραγγαλισμού» των ουκρανικών πόλεων από τις ρωσικές δυνάμεις έχει αποδώσει

Β.Ζελένσκι προς Μ.Τζόνσον: «Έχουμε ξεμείνει από όπλα και πυρομαχικά»

Ρεπορτάζ των βρετανικών Times αποκαλύπτει ότι η Ουκρανία σύντομα δεν θα διαθέτει πυρομαχικά για να συνεχίσει τον πόλεμο κατά της Ρωσίας.

Με χαρακτηριστικό τίτλο «Ukrainian troops are running out of weapons in fight against Russia» οι Times αναφέρουν πως ο Ουκρανός πρόεδρος Β.Ζελένσκι είπε στον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον ότι η Ουκρανία κινδυνεύει να μείνει χωρίς οπλικά συστήματα και πυρομαχικά που της είναι απαραίτητα «για να καταστρέψει ρωσικά μαχητικά και ρωσικά άρματα μάχης» και παρακαλεί Γερμανία και Γαλλία να στείλουν περισσότερα όπλα.

Δυτικοί αξιωματούχοι λένε πως η Ουκρανία «προφανώς περιμένει αρκετό εξοπλισμό» και περισσότερο από τον αναμενόμενο.

Πάντως από τα λεγόμενα των Βρετανών γίνεται κατανοητό ότι οι ουκρανικές δυνάμεις θα είχαν καταρρεύσει εντός ολίγων ημερών εάν δεν τους δίνονταν τέτοιου μεγέθους υποστήριξη από τις ΝΑΤΟϊκές χώρες.

Αυτό σημαίνει, ότι η Μόσχα ορθώς επέλεξε την στρατηγική της περικύκλωσης των μεγάλων ουκρανικών πόλεων, επιτυγχάνοντας έτσι την αποκοπή τους από εφοδιασμούς και μεταφορές νέων οπλικών συστημάτων.

Αυτό επίσης δικαιολογεί και τις απεριόριστες «φανφάρες» του προέδρου Ζελένσκι ο οποίος κάθε 15 λεπτά προχωρά σε διάγγελμα όπου ανακοινώνει την κατάρριψη 100 ρωσικών μαχητικών, τον θάνατο 10.000 Ρώσων και την βύθιση 35 ρωσικών πλοίων…

Μετά την Μαριούπολη που θεωρείται ότι θα εκκαθαριστεί πλήρως τις επόμενες δύο με τρεις ημέρες, ακολουθούν, Χάρκοβο, Νικολάεφ και Οδησσός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα φανεί εν συνεχεία τι θα συμβεί με το Κίεβο…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.