ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Βίντεο: Δύο πλοία του βρετανικού Βασιλικού Ναυτικού συγκρούστηκαν μέσα στο λιμάνι του Μπαχρέιν!

H εικόνα έκανε το γύρο του κόσμου και ήταν ιδιαίτερα ντροπιαστική για τους Βρετανούς

Βίντεο: Δύο πλοία του βρετανικού Βασιλικού Ναυτικού συγκρούστηκαν μέσα στο λιμάνι του Μπαχρέιν!

Δύο βρετανικά ναρκαλιευτικά συγκρούστηκαν από μόνα τους στο λιμάνι του Μπαχρέιν στον Περσικό Κόλπο όταν το ένα από τα πλοία χτύπησε με την πρύμνη του το άλλο το οποίο ήταν αγκυροβολημένο.

Δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για το μέγεθος των ζημιών που προκλήθηκαν αλλά η εικόνα έκανε το γύρο του κόσμου και ήταν ιδιαίτερα ντροπιαστική για το βρετανικό Βασιλικό Ναυτικό.

Όπως αναφέρεται από το UK Defense Journal, πρόκειται για το Chiddingfold και το Bangor. Στο τελευταίο μάλιστα έχει προκληθεί μία τεράστια τρύπα.

Δεν υπήρξαν θύματα και το περιστατικό διερευνάται, δήλωσε εκπρόσωπος του βρετανικού Βασιλικού Ναυτικού.

Οι Βρετανοί επιχειρώντας να δικαιολογήσουν το τραγελαφικό αυτό ατύχημα είπαν πως πρόκειται για μία τεχνική βλάβη στο Chiddingfold που το ώθησε να πέσει πάνω στο Bangor.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.