ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βίντεο: Οι Ουκρανοί νεοναζί εκτελούν εν ψυχρώ ρωσόφωνους κατοίκους στο Κουπιάνσκ – Σκληρές εικόνες

Οι ουκρανικές δυνάμεις στην Χερσώνα «κολυμπούν» στα χαρακώματα μετά την υπερχείλιση του ποταμού Ingulets

Βίντεο: Οι Ουκρανοί νεοναζί εκτελούν εν ψυχρώ ρωσόφωνους κατοίκους στο Κουπιάνσκ – Σκληρές εικόνες

Φρίκη προκαλεί η δημοσιοποίηση βίντεο που απεικονίζει τις πρακτικές των Ουκρανών νεοναζί οι οποίοι έχουν ξεκινήσει εκτελέσεις με συνοπτικές διαδικασίες σε ρωσόφωνους κατοίκους στις πόλεις Κουπιάνσκ και Ιζίουμ με την κατηγορία ότι ήταν συνεργάτες των Ρώσων.

Οι ρωσόφωνοι έχουν ρωσική εθνική συνείδηση. Με λίγα λόγια το Κίεβο τους εκτελεί επειδή ως εθνικά Ρώσοι ήταν «χάρηκαν» ιδιαίτερα που οι πόλεις τους είχαν περάσει στον ρωσικό έλεγχο!

https://twitter.com/KYTKYTKYTKYTKYT/status/1569963938317574145

Την ίδια στιγμή εντύπωση προκαλεί η κατάσταση των ουκρανικών στρατευμάτων στην Χερσώνα στη νότια όχθη του ποταμού Ingulets μετά την καταστροφή από την ρωσική Αεροπορία του φράγματος στην πόλη Krivoy Rog.

Oι Ουκρανοί κυριολεκτικά «κολυμπούν» μέσα στα χαρακώματά τους ενώ έχουν μεγάλη δυσκολία να μεταφέρουν σε ασφαλή τοποθεσία και σε νοσοκομεία τους τραυματίες τους.

https://twitter.com/leblorik/status/1570530640638152704

Οι πόλεις της περιοχής έχουν πλημμυρίσει από τα νερά που απελευθερώθηκαν όταν καταστράφηκε το φράγμα. Με την κίνηση αυτή οι Ρώσοι πέτυχαν να «σβήσουν» την προετοιμαζόμενη επίθεση στην Ζαπορίζια και απέκοψαν τις ουκρανικές δυνάμεις στην Χερσώνα λόγω υπερχείλισης του ποταμού Ingulets.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/leblorik/status/1570478374556147713

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.