
Η τρομακτική ισχύς των 7,1 – 7,2 Ρίχτερ που έπληξαν σήμερα την Βενεζουέλα αποτυπώθηκε με τον πιο γλαφυρό τρόπο σε βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Κατά τη διάρκεια του επίσημου αγώνα μπέιζμπολ μεταξύ των ομάδων Marineros και Senadores στο Πανεπιστημιακό Στάδιο του Καράκας, η γη άρχισε να σείεται βίαια.
Όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο η τηλεοπτική κάμερα άρχισε να τρέμει ανεξέλεγκτα. Οι παίκτες διέκοψαν αμέσως το παιχνίδι και έτρεξαν έντρομοι προς το κέντρο του γηπέδου, μακριά από τις εξέδρες.
Την ίδια ώρα, χιλιάδες θεατές εγκατέλειψαν πανικόβλητοι τις κερκίδες και κατέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος θεωρήθηκε το πιο ασφαλές και ανοιχτό σημείο για να προστατευτούν από πιθανή κατάρρευση των στεγάστρων. Ο αγώνας αναβλήθηκε οριστικά.
7.1 magnitude earthquake shook the stadium during a baseball game in Caracas, Venezuela pic.twitter.com/sPr3nfNVHF
— Jomboy Media (@JomboyMedia) June 25, 2026
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.