ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βόλος: Καταδικάστηκαν δύο άτομα για τον άγριο ξυλοδαρμό νεαρού το 2019 – Το θύμα είχε μείνει 1,5 μήνα σε κώμα

Οι κατηγορούμενοι είχαν παραπεμφθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βαθμό κακουργήματο

Βόλος: Καταδικάστηκαν δύο άτομα για τον άγριο ξυλοδαρμό νεαρού το 2019 – Το θύμα είχε μείνει 1,5 μήνα σε κώμα

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου καταδίκασε και τον δεύτερο πρωταγωνιστή του άγριου ξυλοδαρμού στα Παλιά το 2019, έξω από μπαρ, με αποτέλεσμα ένας νέος άνθρωπος να μείνει σε κώμα 1,5 μήνα.

Να υπενθυμιστεί πως κατηγορούμενοι για την υπόθεση ξυλοδαρμού του 32χρονου θύματος ήταν δύο άτομα εργαζόμενοι στο μπαρ.

Ο 35χρονος κατηγορούμενος στην υπόθεση του ξυλοδαρμού, υπάλληλος του μπαρ, καταδικάστηκε σε 25 μήνες με αναστολή και ακολούθησε την διαδικασία της ποινικής διαμεσολάβησης, ενώ ο δεύτερος κατηγορούμενος, συνάδελφός του, που είναι σε ηλικία 33 ετών, όπως και το θύμα, καταδικάστηκε προχθές σε 15 μήνες για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Οι κατηγορούμενοι είχαν παραπεμφθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βαθμό κακουργήματος, ωστόσο η δίωξη μετατράπηκε σε βαριά σωματική βλάβη από πρόθεση σε βαθμό πλημμελήματος.

Υποβλήθηκε σε 11 χειρουργεία

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας φίλος του θύματος «πιάστηκε στα χέρια» στις 7 το πρωί έξω από το μπαρ με έναν υπάλληλο.

Ένας συνάδελφος του υπαλλήλου και ο 32χρονος που έμεινε σε κώμα από τα χτυπήματα, έσπευσαν να τους χωρίσουν και ακολούθησε σύρραξη.

Το θύμα μετά τον ξυλοδαρμό του, μετέβη σπίτι του και μετά από δέκα ώρες μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, λόγω εσωτερικής αιμορραγίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χειρουργήθηκε, έμεινε ενάμιση μήνα σε κώμα και μετά μεταφέρθηκε σε μονάδα αποκατάστασης, για έναν χρόνο. Υποβλήθηκε σε έντεκα χειρουργεία και μόλις πριν λίγους μήνες μπόρεσε να περπατήσει ξανά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.