Βόλος: Καταστηματάρχες «πιάστηκαν» στα χέρια για ένα… μηχανάκι – Του επιτέθηκε με ξύλινο ρόπαλο

Ο 39χρονος δεν κατέθεσε ακόμη μήνυση κατά του 60χρονου

Βόλος: Καταστηματάρχες «πιάστηκαν» στα χέρια για ένα… μηχανάκι – Του επιτέθηκε με ξύλινο ρόπαλο

Ένταση επικράτησε σήμερα το πρωί σε κεντρικό δρόμο της Νέας Ιωνίας Βόλου, όταν δύο καταστηματάρχες ήρθαν στα χέρια λόγω διαφορών που έχουν και για ασήμαντη αφορμή.

Μάλιστα, ένας 60χρονος πήρε ένα ξύλο και τραυμάτισε έναν 39χρονο, ο οποίος και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

Ο 39χρονος που διατηρεί κατάστημα ειδών περιπτέρου πήγε, γύρω στις 9 το πρωί στο κατάστημά του και στάθμευσε το δίκυκλό του, έξω από κατάστημα ενός 60χρονου, με τον οποίο έχουν διαφορές και δικαστικές διαμάχες.

Τότε ο 60χρονος πήγε στο κατάστημα του 39χρονου, του επιτέθηκε φραστικά, ζητώντας να απομακρύνει το δίκυκλο από το σημείο που το είχε σταθμεύσει, υπήρξε ένταση μεταξύ των δύο πλευρών και τελικά ο 60χρονος πήρε ένα ξύλινο ρόπαλο, επιτέθηκε στον 39χρονο και τον χτύπησε στο κεφάλι και στην πλάτη.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τον 39χρονο, ο οποίος έφερε τραύμα πάνω από το μάτι και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών.

Επίσης κλήθηκε και η Αστυνομία, αλλά ο 60χρονος είχε φύγει από το σημείο και δεν εντοπίστηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 39χρονος δεν κατέθεσε ακόμη μήνυση κατά του 60χρονου, ώστε να αναζητηθεί και να συλληφθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.