ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βόλος: Συνελήφθη αστυνομικός που πλαστογραφούσε υπογραφές και «έστηνε μπίζνες» με όπλα

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική αρχή

Βόλος: Συνελήφθη αστυνομικός που πλαστογραφούσε υπογραφές και «έστηνε μπίζνες» με όπλα

Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, συνέλαβε το πρωί του Σαββάτου έναν αστυνομικό από τον Βόλο, καθώς κατηγορείται για πλαστογραφία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ο αστυνομικός φαίνεται πως «έστηνε μπίζνες» με τα παραδοθέντα όπλα στο Γραφείο Όπλων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, καθώς από την έρευνα που έγινε και στο σπίτι του προέκυψε ότι προέβη σε 13 περιπτώσεις, στην έκδοση αδειών πώλησης και αγοράς κυνηγετικών όπλων, οι οποίες, είτε έφεραν πλαστογραφημένες υπογραφές, είτε είχαν διορθώσεις ως προς τα συμβαλλόμενα μέρη, είτε δεν βρέθηκαν οι ατομικοί φάκελοι των συμβαλλομένων μερών, σύμφωνα με το gegonota.news.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της έρευνας, βρέθηκε και κατασχέθηκε κυνηγετικό όπλο, για το οποίο δεν είχαν πραγματοποιηθεί από τον συλληφθέντα οι απαραίτητες υπηρεσιακές ενέργειες, για την παραλαβή και καταχώριση του, ενώ παράλληλα βρέθηκαν στο τηρούμενο αρχείο εκδοθείσες άδειες αγοράς και κατοχής του όπλου καταφανώς πλαστές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.