ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Χαλκιδική: 76χρονη κατήγγειλε 57χρονο φίλο της ότι την… βίασε μέσα στο σπίτι της

Το περιστατικό συνέβη την Δευτέρα, ωστόσο η καταγγελία υποβλήθηκε την Τετάρτη

Χαλκιδική: 76χρονη κατήγγειλε 57χρονο φίλο της ότι την… βίασε μέσα στο σπίτι της

Μια 76χρονη γυναίκα στη Χαλκιδική, κατήγγειλε πως ένας 57χρονος άνδρας με τον οποίο διατηρούσε φιλικές σχέσεις μαζί του, την εξανάγκασε σε σεξουαλική επαφή χωρίς τη θέλησή της, μέσα στο σπίτι της στην περιοχή Νικήτη.

Σύμφωνα με την ηλικιωμένη, το περιστατικό συνέβη την Δευτέρα, ωστόσο η καταγγελία υποβλήθηκε την Τετάρτη.

Από τα πρώτα ευρήματα η καταγγελία του θύματος ότι υπέστη βιασμό φαίνεται να έχει βάση, ωστόσο μένει να επιβεβαιωθεί από το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης στην οποία υποβλήθηκε.

Ο 57χρονος φερόμενος ως δράστης, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές σύμφωνα με την “Πολιτική”, συνελήφθη από την Ασφάλεια Πολυγύρου για παράνομη οπλοφορία στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώ για τον βιασμό σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του, η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.